Wellbeing booster

Wellbeing booster

O programu

Želiš li prekinuti začarani krug stresa, iscrpljenosti i nezadovoljstva i napokon zagospodariti svojim životom i uživati u njemu?

Sigurno si i sam/a prošao neki takav program i znaš o čemu pričam. Jedno je teorija, ali praksa često zaostaje. Osim što obično bude zanimljivo, trener je odličan i zabavan, zna animirati publiku, od praktične vrijednosti za vrijeme ali i nakon programa ne ostane ti puno jer primjena u praksi ostaje na Tebi da se snađeš.

Godine stručnih edukacija, stotine sati primjene te osobnih mentorstava i coachinga, sažela sam u ovaj program coaching individualnih radionica koji će ti u samo 9 tjedana omogućiti da zagospodariš vlastim životom i počneš napokon uživati u njemu, a čija ćeš znanja i alate nastaviti koristiti prema svojim potrebama i nakon završetka programa te tako graditi dugoročne učinke.

Odmah na prvoj individualnoj coaching radionici ćeš promišljati o svom wellbeingu i primjenjivati dobivene alate te razmišljati o daljnoj primjeni u praksi ali istodobno dobiti prve rezultate zbog kojih sve to i radiš.

What you don't use it, you loose it! – nije samo floskula

U ovom programu otkrit ću ti vlastite benefite ali i benefite dragih mi klijenata

Alen Bogadi

Ivica Pili

Marko Krčmar

Maša Atlaga

Ana-Marija Hren

Mateo Peša, mag.oec.

Mario Šuper, mag.oec.

Berta Bacinger-Klobučarić, prof. na ZZJZ MŽ

Za koga je ovaj program?

Za poduzetnike i poslovne ljude koji pružaju usluge i bitno im je da ono što rade donosi rezultate.

Do sada su moji klijenti bili samozaposlene i zaposlene osobe različitih struka: psiholozi, psihoterapeuti, liječnici opće prakse, agenti za nekretnine, marketinški stručnjaci, računovođe, inženjeri, edukatori, profesionalni sportaši, prodajni stručnjaci.

 • Mnoštvo informacija koje će te samo zbuniti (jer ih ne znaš iskoristiti za svoju specifičnu situaciju, nemaš ideje u kojim sve situacijama).
 • Slušanje predavanja te ćeš o primjeni razmišljati tek kasnije.
 • Mnoštvo informacija koje možeš naći copy paste u bilo kojem mindfulness, NLP, project management ili coaching programu.
 • Nadobudna obećanja o tome kako možeš postići potpunu opuštenost/zen, fokus, zadovoljstvo u 21 dan prateći najnovije self help trendove.
 • Još jedan teoretski vodič kojeg nikad nećeš pročitati (jer nemaš vremena za 100+ stranica teksta)
 • Mentorstvo osobe koja sama nema praktičnog iskustva u privatnom, državnom i gradskom sektoru te naposljetku poduzetništvu i izazovima koje ono donosi kao što su strah, neizvjesnost, nestrpljivost, samokritičnost prema sebi i drugima, perfekcionizam, prolongiranje, popularno overthinkanje i brojne druge, a stvaraju ti stres i iscrpljuju te sve više i više zbog kojih gubiš životno veselje i polet.
 1. 9+2 radionice na kojima sve module obrađujemo prema tvojim svakodnevnim izazovima i cilju kojega želiš postići i kojega zajednički definiramo na početku programa
 2. Analizu početnog stanja i definiranja cilja i stanja koje želimo pomoći na kraju programa
 3. Temu svake radionice prilagođavamo tvojim izazovima, potrebama, osobnosti i cilju
 4. Sve vježbe i alate prilagođavamo tvojim svakodnevnim situacijama, potrebama i osobnosti
 5. Kratki PDF vodič sa domaćom zadaćom nakon svakog susreta.
 6. Dnevnik praćenja iskustava i rezultata u PDF-u
 7. Tijekom susreta coaching (pitanja) za sve nedoumice koje se pojave tjekom radionica jer ja ti prenosim znanja i alate a samo ti možeš znati što je dobro za tebe (prema tome kako se osjećaš, ako ti netko govori da se trebaš osjećati drugačije – bježi)
 8. BONUS tips&tricks iz prduktivnosti (projektnog mendžmenta) kako bi navedeno brže implementirao/la i bez otpora
 9. BONUS Dnevnik zahvalnosti u PDFu

Još mnogo toga što je konkretno i primjenjivo na tvoje izazove s kojima se suočavaš (tako da ne prolaziš još jedan općenit program nego se fokusiraš na ono što čini razliku za Tebe i zaista doprinosi tvom wellbeingu i tako zagospodariš svojim životom i počneš uživati u njemu.

Temelj programa Wellbeing booster jesu znanja mindfulnessa koja dopunjujemo znanjima iz NLP-a, autogenog treninga, coachinga, produktivnosti, sve kako bi ti usvajanje bilo lagano i primjenjivo.

Tijekom cijelog programa radiš samorefleksiju i pratimo te mjerimo rezultate.

Kad jednom naučiš principe, nećeš postati zen all the time jer ne možeš zaustaviti misli ali možeš se igrati s njima i promatrati kako se usput i ti mjenjaš. :)

Koje teme obrađujemo u programu?

 • Obuhvaća utvrđivanje trenutnog i željenog stanja, što me sprječava u tome i što mogu učiniti povodom toga?
 • Obuhvaća učenje i razumijevanja Kruga utjecaja te razumijevanje što je pod našom kontrolom, što nije.
 • Obuhvaća učenje kako funkcionira naš um te spajanje svjesnog i nesvjesnog, uma i tijela te signala koje nam tijelo šalje.
 • Obuhvaća upoznavanje granica uma i tijela te faze učenja/promjene i kako forsanje rješavanje problema samo pogoršava stvar.
 • Obuhvaća rad s mislima – sukladno tvojim potrebama i osobnosti, odabiremo alat kojim ćeš iste situacije gledati drugim očima.
 • Obuhvaća rad s neugodnim emocijama – kako da oni postanu saveznik u rastu, a ne kamen spoticanja.
 • Obuhvaća razumijevanje i njegovanje zdravog odnosa prema samom sebi i drugima.
 • Obuhvaća shvaćanje povezanosti između dnevnih rutina, aktivnosti, ponašanja i raspoloženja i donošenje učinkovitijeg plana ravnoteže.
 • Obuhvaća učenje i razumijevanje nastavka primjene svega naučenog u budućnosti te stvaranja mindful stila života i njegovih benefita.

Pitanja i odgovori

Imam ionako previše posla, obiteljskih obveza i/ili pohađam već neke edukacije. Kako da stignem još jednu dodatnu edukaciju/obvezu?

Hoćeš li se moći posvetiti obiteljskim obvezama ili poslu ako ne budeš imao/la kapaciteta za to?

Upravo na tome radimo, da dobiješ resurse kako bi se lakše nosio/la s životnim izazovima. Učenje takve životne vještine trenutno uzima određeno vrijeme no dugoročno ga stvara sve više obzirom ne zapadamo u ponavljajuće destruktivne iscrpljujuće obrasce.

Čuo/la sam da u meditaciji trebaš biti bez misli. Probao/la sam i ne mogu to. To nije za mene.

Vjerojatno si čuo/la dezinformacije. Program obuhvaća i vježbe mindfulnessa koje te uče kako se odnositi i prihvaiti misli, a ne izbjeći ih ili biti bez njih.

Osim toga, meditacija je samo jedna vrsta vježbi u programu, a koju prilagođavamo klijentu.

Koliko će mi vremena biti potrebno za rezultate?

Koliko vremena si živio/la s problemima zbog kojih sada ovo čitaš?

Bilo je potrebno vrijeme da bi određena ponašanja postali problem tako da nema univerzalnog odgovora. Prve benefite ćeš vidjeti odmah što će se nastaviti iz tjedna u tjedan no radi dugoročnih rezultata i nakon programa, potrebno je primjenjivati naučeni način razmišljanja i vježbe ovisno o životnim situacijama. Nakon završetka programa možemo dogovoriti koji susret za ponavljanje i produbljivanje naučenog.

Nakon završenog programa, klijenti se tako mentalno osnaženi najčešće ne javljaju neko vrijeme već kasnije radi rada na drugim određenim im ciljevima kroz coaching.

Prošao/la sam već toliko edukacija. Kako znam da će mi tvoja pomoći?

Rezultati ne mogu izostati uslijed sistemskog, kontinuiranog i individualnog rada, ja ću Ti prenijeti stručna znanja i pomoći ti prilagoditi ih i usvojiti, ali praksa ostaje na tebi.

Ja neću odustati od Tebe, nemoj ni Ti.

Osim toga, coaching program obuhvaća i mentorstvo, odnosno podjelit ću vlastita iskustva i rješenja koja sam stekla kroz bogato životno i profesionalno iskustvo, ako želiš.

Ulaganje u sebe : 990,00 EUR

Moguće plaćanje u 2 rate, a za avansno plaćanje popust 10%.

Ulaganje u sebe: 990,00 EUR

Moguće plaćanje u 2 rate, a za avansno plaćanje popust 10%.

Što?

 • 1 n 1 radionice, savjetovanje i coaching
 • PDF priručnici (kratka teorija + vježbe, zadaci)
 • Dnevnici x2

Kako?

 • 1 na 1 online radionica i coaching
 • Strukturirani program koji obuhvaća znanja i alate mindfulnessa, nlp-a, produktivnosti i coachinga
 • Nakon svakog susreta dobit ćeš materijale za rad koji ti ostaju trajno
 • Na početku svakog susreta ukratko prolazimo iskustva, uvide i rezultate te razjašnjavamo eventualne izazove u primjeni
 • Moguće je i snimati online susret

Kada?

 • Online u vrijeme po dogovoru
 • Trajanje 1h- 1,10 h
 • Domaću zadaću/vježbe radiš kada tebi to odgovara
 • Svaki sljedeći susret 7-10 dana
 • Ako ne možeš na zakazani dan/vrijeme, možeš ju pomaknuti za 2,3 dana s najavom 24 h unaprijed

Gdje?

 • Gdje god je tebi ugodno
 • Zoom platforma kojoj možeš pristupiti s laptopa ili mobitela

Kontakt obrazac

Pravila privatnosti: *