Individualni početni mindfulness program – mentorstvo

Trajanje Materijali Domaća zadaća Certifikat Cijena
2,5 h DA NE DA Na upit

*1 EUR = 7,53450 HRK

Individualni početni mindfulness program služi kako bi naučili osnovna znanja za pronalaženje unutarnjeg mira kojima ćete upravljati svojim stresom u privatnom i poslovnom životu.

Povećajte produktivnost na radnom mjestu kao i u osobnom životu učeći vrijednu vještinu upravljanja stresom na mindful način.

Na početnom mindfulness programu učimo:

  • Što je to mindfulness i zašto ga nazivaju supermoć / Kako funkcionira naš um / Kroz početnu analizu/procjenu stanja osvijestiti koliku ulogu je preuzeo nesvjesni način razmišljanja ili autopilot u svakodnevnom životu / Utjecaj autopilota na ciljeve koje želiš postići i/ili promijeniti naviku / Osjetiti prve benefite relaksacije i povećanog zadovoljstva prakticiranjem mindfulnessa kroz meditaciju i neformalnu vježbu svjesnog jedenja / Uloga i značaj zahvalnosti, vježbe

Program traje 1,5h online nakon čega ćete dobiti Power Point prezentaciju u pdf-u, mindfulness meditaciju i vježbu uz koje ćete odmah moći uvesti mindfulness u svoj život i nastaviti ga redovito prakticirati.

GRATIS 21 dan zahvalnosti – Dnevnik za vođeno prakticiranje zahvalnosti za 21 dan (u pdf-u) i 1h gratis savjetovanja u roku 30 dana od završetka ovog programa na kojima razgovaramo o svim pitanjima koja se pojave tjekom prakse, iskustvima, primjeni na konkretnim izazovima.

Upravo u ovoj fazi mentorstvo najviše dolazi do izražaja jer ćete moći pitati o svemu s čime ste se susreli u praksi i izbjeći zamke s kojima se praktikanti susreću.

NAPOMENA!
Odlučite li produbiti svoja znanja i praksu, to možete nastaviti u sklopu individualnog standarnog mindfulness programa u trajanju 8 tjedana pri čemu se njegova cijena umanjuje za cijenu ovog programa. (ako nastavite u roku 30 dana)

O MENI:

Ivana Pavlović je certificirani mindfulness trener, učitelj autogenog treninga te life coach. Djeluje najviše unutar područja upravljanja stresom i osjećajem wellbeinga.

Klijenti s kojima radi su samozaposlene osobe, zaposlene osobe i tvrtke.

U radu s klijentima koristi i NLP, upravljanje vremenom te coaching. Također je certificirani NLP praktičar i project manager, diplomirana pravnica po formalnom zvanju.

Stručno se usavršava te je u edukaciji realitetne psihoterapije.

Iskustvo i praksa iz različitih područja olakšava joj razumijevanje različitih potreba njenih klijenata, pronalazak odgovarajućeg pristupa u rješavanju njihovih problema te primjenu i modifikaciju različitih alata.

Upravo je to razlikuje od ostalih kolega, a njena znanja i alati kojima raspolaže konstantno rastu obzirom ulaže u dodatna usavršavanja te tako raste zajedno s svojim klijentima s kojima njeguje prijateljski odnos u kojemu nema klasičnog odnosa učitelj-učenik.

Vjeruje da je svaki klijent jedinstven i zaslužuje takav tretman, a učitelj je samo nekoliko koraka ispred učenika.

Kroz njene edukacije i savjetovanja od 2020. godine prošlo je preko stotinu zadovoljnih klijenata.

Kroz svoje profile na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook redovito dijeli besplatne savjete, iskustva i znanja iz područja upravljanja stresom i osjećajem vlastita wellbeinga.

Početni tečaj - upravljanje stresom

Kako do ,,Individualnog početnog mindfulness programa”?

Možete me i nazvati i/ili poslati poruku na WhatsApp broj 099/293-61-64 ili poslati email na: osobno.ivanapavlovic@gmail.com.

Tipkamo se, čujemo i vidimo 😊

Newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter i primat ćete obavijesti o novim savjetima, blogovima i early bird ponudama te popustima jer vjernost se nagrađuje.

Prijava za newsletter :)

* indicates required