Individualni napredni mindfulness program – mentorstvo

Trajanje Materijali Domaća zadaća Certifikat Cijena
12h (8X1h + 4h gratis) DA DA DA Na upit

*1 EUR = 7,53450 HRK

Individualni napredni mindfulness program u trajanju od 8 tjedana služi kako bi naučili proširena znanja za pronalaženje unutarnjeg mira kojima ćete upravljati svojim stresom u privatnom i poslovnom životu.

Ono što razlikuje napredni program od standardnog što ćete uz standardni program dobiti i Priručnik o različitim načinima prakticiranja mindfulnessa koji nisu vođene meditacije. To je osobito prikladno za ljude koji su uvjereni da ne mogu meditirati.

Povećajte produktivnost na radnom mjestu kao i u osobnom životu učeći vrijednu vještinu upravljanja stresom na mindful način.

Na Individualnom naprednom mindfulness programu učimo:

  • Što je to mindfulness i koji su to benefiti / Kako funkcionira naš um / Emocionalna svjesnost i čemu služi/ kako se nositi s nelagodnim i uznemirujućim emocijama / nužne reakcije na takve emocije / Povezivanje s tijelom, granice uma i tijela kako bismo naučili osvještavati vlastite potrebe / Uloga i značaj zahvalnosti, vježbe / Forsiranje rješavanja problema i posljedice / Važnost suočavanja u odnosu na izbjegavanje problema i posljedice izbjegavanja / Transformacija uznemirujućih emocija / Razvijanje prijateljstva prema sebi i drugima kako odgovor na samokritiku, osjećaj krivnje, pretjeranog kritiziranja drugih / Odnos između naših aktivnosti i raspoloženja, work-life balance / Kako razvijati mindfulness praksu u svakodnevnom životu nakon završetka programa / Razne vođene mindfulness vježbe i meditacije / različiti načini prakticiranja mindfulnessa koji nisu meditacije.

Tijekom programa koji traje 8 sati nakon svakog susreta imate domaću zadaću kako biste proradili tematsku cijelinu koju smo prošli prethodno.

Na svakom sljedećem susretu kratno ponavljamo shvaćanje prethodne teme, iskustva iz zadaće, pitanja i nejasnoće i krećemo sa novom temom.

Na nastavi se koristite Power point prezentacijom koju dobijete na kraju svakog online susreta, gdje je napisana sva teorija, postupci i zadaci za vježbanje nakon odrađenih cjelina. Nakon online susreta dobivate zapise pojedinih vođenih meditacija po principu DIY kako bi bilo što manje otpora naučenog znanja u primjeni.

Tijekom i nakon završetka programa imate pravo po 1h GRATIS savjetovanja na kojima razgovaramo o svim dodatnim pitanjima koja se pojave tjekom prakse, iskustvima, primjeni na konkretnim izazovima a koja se niste sjetili postaviti na početku svakog online susreta.

Nakon završetka 8 – tjednog programa uz Priručnik za prakticiranje mindfulnessa koji nije meditacija dobivate i 2 dodatna online sata savjetovanja u kojima ćemo razgovarati o svim dodatnim pitanjima koja se pojave tjekom prakse tih neformalnih načina prakticiranja mindfulnessa iz Priručnika, iskustvima, primjeni ili se radi o nekoj izazovnoj situaciji o kojoj biste htjeli posebno razgovarati ili raditi kroz coaching.

Na početku programa dobivate na kućnu adresu poklon iznenađenja potreban za rad tijekom programa.

PS. Na kraju programa možete ga čak i pojesti ako želite. 😊

O MENI:

Ivana Pavlović je certificirani mindfulness trener, učitelj autogenog treninga te life coach. Djeluje najviše unutar područja upravljanja stresom i osjećajem wellbeinga.

Klijenti s kojima radi su samozaposlene osobe, zaposlene osobe i tvrtke.

U radu s klijentima koristi i NLP, upravljanje vremenom te coaching. Također je certificirani NLP praktičar i project manager, diplomirana pravnica po formalnom zvanju.

Stručno se usavršava te je u edukaciji realitetne psihoterapije.

Iskustvo i praksa iz različitih područja olakšava joj razumijevanje različitih potreba njenih klijenata, pronalazak odgovarajućeg pristupa u rješavanju njihovih problema te primjenu i modifikaciju različitih alata.

Upravo je to razlikuje od ostalih kolega, a njena znanja i alati kojima raspolaže konstantno rastu obzirom ulaže u dodatna usavršavanja te tako raste zajedno s svojim klijentima s kojima njeguje prijateljski odnos u kojemu nema klasičnog odnosa učitelj-učenik.

Vjeruje da je svaki klijent jedinstven i zaslužuje takav tretman, a učitelj je samo nekoliko koraka ispred učenika.

Kroz njene edukacije i savjetovanja od 2020. godine prošlo je preko stotinu zadovoljnih klijenata.

Kroz svoje profile na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook redovito dijeli besplatne savjete, iskustva i znanja iz područja upravljanja stresom i osjećajem vlastita wellbeinga.

Napredni tečaj - upravljanje stresom

Kako do ,,Individualnog naprednog mindfulness programa”?

Možete me i nazvati i/ili poslati poruku na WhatsApp broj 099/293-61-64 ili poslati email na: osobno.ivanapavlovic@gmail.com.

Tipkamo se, čujemo i vidimo 😊

Newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter i primat ćete obavijesti o novim savjetima, blogovima i early bird ponudama te popustima jer vjernost se nagrađuje.

Prijava za newsletter :)

* indicates required