Individualni coaching

Trajanje Materijali Domaća zadaća Certifikat Cijena
Po dogovoru DA DA NE Na upit

*1 EUR = 7,53450 HRK

Coaching je privremeni profesionalni odnos u kojemu se klijentu pomaže u postizanju željenih ciljeva, bilo u privatnom ili poslovnom životu.

U tom procesu klijenti produbljuju vlastito učenje, kreiraju vlastite rezultate, te unaprjeđuju kvalitetu svoga života.

U coachingu sami donosite zaključke, između ponuđenih metoda izabirete metode dostizanja ciljeva i provodite ih, moja uloga je pomoći vam: sagledati širu sliku, napraviti akcijski plan, uključiti više mogućnosti, evaluirati aktivnosti, održati motivaciju tokom provođenja plana.

*U radu naglasak stavljamo na osvještavanju ograničavajućih obrazaca i uvjerenja, odabir adekvatne opcije za vas ali i osvještavanje potencijala kojih niste ni svjesni da posjedujete.

Individualni coaching služi za:

  • Poboljšanje opće kvalitete života, osjećaja zadovoljstva vlastitim životom / Poboljšanje odnosa s drugima, bolji poslovni rezultati /Razvijanje samopouzdanja, poticaj i podrška / Razvoj strategija, razvoj i postizanje ciljeva, stjecanje novih znanja, rješavanje točno određenih problema / Osvještavanje i izlaženje iz ponavljajućih negativnih/ograničavajućih obrazaca, usmjerenje fokusa,energije i djelovanja ka ciljevima Mogućnost šireg pogleda na svijet što otvara nove mogućnosti, širi ideje i razvija kreativnost / Upoznavanje sebe, svojih potreba te postizanje zadovoljstva samim sobom, pomoć pri donošenju odluka

Period potrebnih dolazaka na online susrete coachinga je specifičan za svakog klijenta posebno, moguće je od nekoliko susreta do više mjeseci o čemu na početku zajedno definiramo očekivanja, ciljeve i trajanje.

O MENI:

Ivana Pavlović je certificirani mindfulness trener, učitelj autogenog treninga te life coach. Djeluje najviše unutar područja upravljanja stresom i osjećajem wellbeinga.

Klijenti s kojima radi su samozaposlene osobe, zaposlene osobe i tvrtke.

U radu s klijentima koristi i NLP, upravljanje vremenom te coaching. Također je certificirani NLP praktičar i project manager, diplomirana pravnica po formalnom zvanju.

Stručno se usavršava te je u edukaciji realitetne psihoterapije.

Iskustvo i praksa iz različitih područja olakšava joj razumijevanje različitih potreba njenih klijenata, pronalazak odgovarajućeg pristupa u rješavanju njihovih problema te primjenu i modifikaciju različitih alata.

Upravo je to razlikuje od ostalih kolega, a njena znanja i alati kojima raspolaže konstantno rastu obzirom ulaže u dodatna usavršavanja te tako raste zajedno s svojim klijentima s kojima njeguje prijateljski odnos u kojemu nema klasičnog odnosa učitelj-učenik.

Vjeruje da je svaki klijent jedinstven i zaslužuje takav tretman, a učitelj je samo nekoliko koraka ispred učenika.

Kroz njene edukacije i savjetovanja od 2020. godine prošlo je preko stotinu zadovoljnih klijenata.

Kroz svoje profile na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook redovito dijeli besplatne savjete, iskustva i znanja iz područja upravljanja stresom i osjećajem vlastita wellbeinga.

Coaching

Kako do ,,Individualnog coachinga”?

Možete me i nazvati i/ili poslati poruku na WhatsApp broj 099/293-61-64 ili poslati email na: osobno.ivanapavlovic@gmail.com.

Tipkamo se, čujemo i vidimo 😊

Newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter i primat ćete obavijesti o novim savjetima, blogovima i early bird ponudama te popustima jer vjernost se nagrađuje.

Prijava za newsletter :)

* indicates required