Grupni program mindfulnessa za zaposlene osobe

Trajanje Materijali Domaća zadaća Certifikat Cijena
17h (8x2h + 1h gratis) DA DA DA Na upit

*1 EUR = 7,53450 HRK

Grupni program mindfulnessa za zaposlene osobe u trajanju od 8 tjedana služi kako bi naučili znanja za pronalaženje unutarnjeg mira kojima ćete upravljati svojim stresom u privatnom i poslovnom životu.

Povećajte produktivnost na radnom mjestu kao i u osobnom životu učeći vrijednu vještinu upravljanja stresom na mindful način.

Na grupnom programu mindfulnessa za zaposlene učimo:

  • Što je to mindfulness i koji su to benefiti / Kako funkcionira naš um / Emocionalna svjesnost i čemu služi/ kako se nositi s nelagodnim i uznemirujućim emocijama / nužne reakcije na takve emocije / Povezivanje s tijelom, granice uma i tijela kako bismo naučili osvještavati vlastite potrebe / Uloga i značaj zahvalnosti, vježbe / Forsiranje rješavanja problema i posljedice / Važnost suočavanja u odnosu na izbjegavanje problema i posljedice izbjegavanja / Transformacija uznemirujućih emocija / Razvijanje prijateljstva prema sebi i drugima kako odgovor na samokritiku, osjećaj krivnje, pretjeranog kritiziranja drugih / Odnos između naših aktivnosti i raspoloženja, work-life balance / Kako razvijati mindfulness praksu u svakodnevnom životu nakon završetka programa / Razne vođene mindfulness vježbe i meditacije

Tijekom programa koji traje 16 sati nakon svakog susreta imate domaću zadaću kako biste proradili tematsku cijelinu koju smo prošli prethodno.

Na svakom sljedećem susretu kratno ponavljamo shvaćanje prethodne teme, iskustva iz zadaće, pitanja i nejasnoće i krećemo sa novom temom.

Na nastavi se koristite Power point prezentacijom koju dobijete na kraju svakog online susreta, gdje je napisana sva teorija, postupci i zadaci za vježbanje nakon odrađenih cjelina. Nakon online susreta dobivate zapise pojedinih vođenih meditacija po principu DIY kako bi bilo što manje otpora naučenog znanja u primjeni.

Tijekom i nakon završetka programa svaki polaznik ima pravo po 1h GRATIS savjetovanja na kojima razgovaramo o svim dodatnim pitanjima koja se pojave tjekom prakse, iskustvima, primjeni na konkretnim izazovima a koja se nisu sjetili postaviti na početku svakog online susreta ili se radi o nekoj izazovnoj situaciji o kojoj bu htjeli razgovarati 1:1.

Na početku programa dobivate na kućnu adresu poklon iznenađenja potreban za rad tijekom programa. PS. Na kraju programa možete ga čak i pojesti ako želite. ?

O MENI:

Ivana Pavlović je certificirani mindfulness trener, učitelj autogenog treninga te life coach. Djeluje najviše unutar područja upravljanja stresom i osjećajem wellbeinga.

Klijenti s kojima radi su samozaposlene osobe, zaposlene osobe i tvrtke.

U radu s klijentima koristi i NLP, upravljanje vremenom te coaching. Također je certificirani NLP praktičar i project manager, diplomirana pravnica po formalnom zvanju.

Stručno se usavršava te je u edukaciji realitetne psihoterapije.

Iskustvo i praksa iz različitih područja olakšava joj razumijevanje različitih potreba njenih klijenata, pronalazak odgovarajućeg pristupa u rješavanju njihovih problema te primjenu i modifikaciju različitih alata.

Upravo je to razlikuje od ostalih kolega, a njena znanja i alati kojima raspolaže konstantno rastu obzirom ulaže u dodatna usavršavanja te tako raste zajedno s svojim klijentima s kojima njeguje prijateljski odnos u kojemu nema klasičnog odnosa učitelj-učenik.

Vjeruje da je svaki klijent jedinstven i zaslužuje takav tretman, a učitelj je samo nekoliko koraka ispred učenika.

Kroz njene edukacije i savjetovanja od 2020. godine prošlo je preko stotinu zadovoljnih klijenata.

Kroz svoje profile na društvenim mrežama LinkedIn i Facebook redovito dijeli besplatne savjete, iskustva i znanja iz područja upravljanja stresom i osjećajem vlastita wellbeinga.

Grupni tečaj - upravljanje stresom

Kako do ,,Grupnog programa mindfulnessa za zaposlene osobe”?

Možete me i nazvati i/ili poslati poruku na WhatsApp broj 099/293-61-64 ili poslati email na: osobno.ivanapavlovic@gmail.com.

Tipkamo se, čujemo i vidimo

Newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter i primat ćete obavijesti o novim savjetima, blogovima i early bird ponudama te popustima jer vjernost se nagrađuje.

Prijava za newsletter :)

* indicates required