Mišljenja o radu

Naša suradnja bila je uvjetovana brzom reakcijom iza koje je stajalo ono, meni najvažnije; Ivanina strpljivost, razumijevanje, spremnost na pružanje pomoći i informacija, i nevjerojatna potpora osobi (meni) koju zapravo još niti ne poznaje, a želja za tim da pruži i prenese svoje znanje na razini koja je potpuno razumljiva i prenosiva u svakodnevicu upravo me još više (od prvotne želje) zainteresirala za minfulness i rad s Ivanom.

Na Mindfulness savjetovanje 1 na 1 sam se odlučio zbog toga sto sam htio obnoviti i produbiti Mindfulness tečaj koji sam prošao prije 5 godina. Kroz rad s Ivanom sam dobio jako puno korisnih alata koji me podsjećaju na važnost bivanja u sadašnjem trenutku i jako puno alata i vježbi koji mi pomažu kvalitetnije suočavanje sa stresnim situacijama i nošenje s neugodnim emocijama. Ti alati su toliko jednostavno i lako primjenjivi da su postali dio moje svakodnevice. Posebno mi se svidjela Ivanina jednostavnost i lakoća kojom vodi klijenta da sam dođe do odgovora i rješenja koje traži. Preporučujem Mindfulness 1 na 1 s Ivanom svima koji žele više mira i bivanja u sadašnjem trenutku.

Posebno mi se svidjelo što uz malo truda možemo postići veliku opuštenost i mir u sebi…Jako sam zadovoljna prezentiranim i trudom trenerice, koja je nesebično podijelila svoje znanje i iskustva. Najveća korist pohađanja radionica mi je da sada svakodnevno radim tehnike disanja i nastojim što više živjeti u sadašnjem trenutku. Moj dojam: nježno, s lakoćom korak po korak.

Na radionicama sam proveo izrazito inspirativno i kvalitetno vrijeme. Naučio sam što je to mindfulness, kako poboljšati fokus i koncentraciju te na koji način mogu disanjem opustiti tijelo od napetosti i negativnih emocija. Posebno želim pohvaliti Ivanu Pavlović koja nas je na vrlo zanimljiv i interaktivan način, kao i putem vježbi, upoznala sa temom radionice. Zahvaljujem se i ostalim prisutnim sudionicima od kojih sam dobio korisne savjete.

Divno je bilo slušati te i upijati tvoja znanja, koja si nesebično dijelila sa nama. Mindfulness bih preporučila svima, ama baš svima. Živjeti usklađeno sa svojim bićem i imati ravnotežu u životu nije jednostavno, međutim moguće je uz Mindfulness tehnike. Svakim danom, prakticirajući Mindfulness moj život postaje jednostavniji i zabavniji, odluke koje donosim su jasnije, mir koji nalazim u sebi sve prisutniji je, život koji kreiram sve radosniji.
Hvala ti na divnom iskustvu i razmjeni.

Vrlo koristan tečaj koji se može praktično primjeniti. Profesionalni pristup voditeljice Ivane još je više pridonio radu na sebi i razvijanju kvalitetnih razmišljanja. Odlično iskustvo, must have!!!

Sa Ivanom je bilo jako ugodno raditi coaching. Ljubazna je i pristupačna ali i vrlo profesionalna. Pomogla mi je vidjeti situaciju iz različitih kuteva osvješćujući da iako svi gledamo istu stvar različito percipiramo. Pri tome to nije ništa loše već samo da smo svi različiti. Ako želite dobiti objektivan stav o nečemu što vas “muči” ili vam se čini da ste “zapeli” u nekoj situaciji i ne vidite izlaz ili se situacije opetovano ponavljaju, topla preporuka.

Iako sam tokom dva mjeseca coachinga s Ivanom, gdje smo imale sastanke 1x tjedno, uspješno dostigla svoj cilj, naši sastanci i Ivanini savjeti i uvidi do kojih mi je pomogla doći su primjenjivi i prelijevaju se i ostala područja mog života.

Tokom naših susreta, Ivana je uspješno prepoznala moje otpore, i našla način kako da radimo na njima, te sam ih i razrješila. Zatim, bila je izuzetno fleksibilna i silno se trudila pronaći načine kako bi iznašla metode i načine koji bi mi pomogli da dođem do svog cilja, a da su u skladu s onim što meni kao osobi odgovara. Međutim, bez obzira na fleksibilnost, Ivana nije dala da skrećem sa cilja, i da se raspršim, čemu sam inače sklona.

Usto, razgovori su bili jako zabavni, te je bila puna podrške i ohrabrenja ako sam naišla na kakvu prepreku ili htjela odustati. Smatram da sam tokom našeg druženja dobila puno alata koje mogu koristit i ubuduće, te ako tome dodam i činjenicu da sam uspjela ostvariti cilj koji mi se u početku činio nedostižan, vidim ovo naše kratko druženje kao katalizator za daljnje promjene u svom životu i ostvarivanje svojih daljnjih ciljeva, kako onih manjih, tako i onih većih.

Posebno mi se svidjeli video primjeri i općenito konkretni primjeri iz svakodnevnog života. Instruktorica Ivana je vrlo predana, posvećena i otvorena što se vidi u načinu iznošenja sadržaja, kao i ophođenju s različitom publikom. Iako su mi neke tehnike bile i otprije poznate, zanimljiv mi je koncept mindfulnessa i vjerujem da će me radionice potaknuti da ga i dalje istražujem i njime proširujem svoju percepciju svijeta i života. Uostalom, ima li što važnije od bivanja u sadašnjem trenutku? 😊