FAQ

FAQ

Za poduzetnike i poslovne ljude koji pružaju usluge i bitno im je da ono što rade donosi rezultate.

Do sada su moji klijenti bili samozaposlene i zaposlene osobe različitih struka: psiholozi, psihoterapeuti, liječnici opće prakse, agenti za nekretnine, marketinški stručnjaci, računovođe, inženjeri, edukatori, profesionalni sportaši, prodajni stručnjaci.

Imam ionako previše posla, obiteljskih obveza i/ili pohađam već neke edukacije. Kako da stignem jednu dodatnu edukaciju/obvezu?
 
Hoćeš li se moći posvetiti obiteljskim obvezama ili poslu ako ne budeš imao/la kapaciteta za to?
 
Upravo na tome radimo, da dobiješ resurse kako bi se lakše nosio/la s životnim izazovima. Učenje takve životne vještine trenutno uzima određeno vrijeme no dugoročno ga stvara sve više obzirom ne zapadamo u ponavljajuće destruktivne iscrpljujuće obrasce.

Čuo/la sam da u meditaciji trebaš biti bez misli. Probao/la sam i ne mogu to. To nije za mene.

Vjerojatno si čuo/la dezinformacije. Program obuhvaća i vježbe mindfulnessa koje te uče kako se odnositi i prihvaiti misli, a ne izbjeći ih ili biti bez njih.

Osim toga, meditacija je samo jedna vrsta vježbi u programu, a koju prilagođavamo klijentu.

Koliko vremena s živio/la s problemima zbog kojih sada ovo čitaš?
 
Bilo je potrebno vrijeme da bi određena ponašanja postali problem tako da nema univerzalnog odgovora. Prve benefite ćeš vidjeti odmah što će se nastaviti iz tjedna u tjedan no radi dugoročnih rezultata i nakon programa, potrebno je primjenjivati naučeni način razmišljanja i vježbe ovisno o životnim situacijama. Nakon završetka programa možemo dogovoriti koji susret za ponavljanje i produbljivanje naučenog.
 
Nakon završenog programa, klijenti se tako mentalno osnaženi najčešće ne javljaju neko vrijeme već kasnije radi rada na određenim im ciljevima kroz coaching.
Prošao/la sam već toliko edukacija. Kako znam da će mi tvoja pomoći?
 
Rezultati ne mogu izostati uslijed sistemskog, kontinuiranog i individualnog rada, ja ću Ti prenijeti stručna znanja i pomoći ti prilagoditi ih i usvojiti, ali praksa ostaje na tebi.
 
Ja neću odustati od Tebe, nemoj ni Ti.
 
Osim toga, coaching program obuhvaća i mentorstvo, odnosno podjelit ću vlastita iskustva i rješenja koja sam stekla kroz bogato životno i profesionalno iskustvo, ako želiš.